Brynäs IF

710665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2032496

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Huge: Nu orkar jag inte kolla igenom denna 2 timmar långa video, men där dök frågan upp om Kinnall och Dackell svarade nånting i stil med ”Vi kanske har hittat nåt ännu bättre”, och syftade på Sigalet. Plus att i en intervju med GD svarar Kinnvall följande: ”Ja vi har haft en liten dialog med Brynäs, men det har varit andra klubbar som varit mer intresserade. När jag känner att en klubb tror på mig så mycket som HV ändå gjorde nu så kändes det här som rätt beslut”. Känns ganska uppenbart att Dackell slarvade bort Kinnvall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Skrubben: Tror knappast att nån kritiserar Dackell för att ha valt Sigalet framför Kinnvall. Brynäs har trots allt varit intresserade och det går ju isf lika bra att tolka hans ord som att det uppenbart handlat om pengar och/eller roll i laget och säkert även sociala faktorer.
Sannolikt scenario: Brynäs har varit intresserade men bara om Kinnvall varit villig att acceptera den roll man isf kunnat erbjuda: i en tredje eller fjärdefemma.
HV erbjöd en större roll och mer pengar, svårare är det nog inte.
Kan mkt väl tänka mig att Brynäs samtidigt haft andra AS-backar som gjort lika bra ifrån sig som Kinnvall i åtanke (ex Lindelöf) när man skulle besätta de backplatser som Lindelöf och även Ingman sen besatte.
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Skrubben: Det känns lite skumt faktiskt. En 22-åring från området som gör 12 mål i Timrå. Det borde vara hyperintressant. Troligtvis brände vi allt krut på Sigalet, sen fanns det bara pengar över till utfyllnadsbackar från Allsvenskan.
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Skrubben: Ja, Dackell underskattade nog Kinnvall. Och om man inte hade kastat bort så förbannat mycket pengar på medelmåttor, så hade man ju haft mer pengar till spelare som faktiskt gör skillnad, som Kinnvall. Finns ju backar med månadslön på 100 000+ i Brynäs som utan tvekan hade gått att ersätta med Nörstebö, Kalle Johansson eller någon annan lågbudgetlirare.
Kommentera