Brynäs IF

713636 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2032505

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
munkas: Tittade en liten stund nu på den där informationsträffen. Bitvis fantastiskt underhållande. Framför allt delen där Dackell förklarade att Sundquist kändes helt rätt som coach och delen där Campese är helt övertygad om att Dackell är perfekt för sin roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Skrubben: Ja detta är kalkonernas kalkonsäsong, alla kategorier... Har inte orkat bemöda mig med att se filmer på informationsmöten innan säsongen för det blir så obeskrivligt pinsamt och skaver i mitt brynäshjärta. Hade jag supportat en annan klubb hade jag upplevt det som underbar underhållning och kunnat ägna timmar åt alla floskler som Campese o co kastade ur sig före säsongen. ”Sundqvists ledaregenskaper” ”Dackells unika kompetens som gör honom till rätt man för uppgiften”. Alla Dackesignar som beskriver Zetterberg, Lindelöf som viktiga fundament i att bygga Brynäs för framtiden och det stora fyndet Descheneu som skulle göra succé. Bra jobbat med Sigalet, Ersson, Rödin och Scott. Men bortsett från Sigalet så var väl bordet dukat för de övriga...?

Jag har tappat förtroendet för Brynäs ledning. Mycket handlar det om hur de uttrycker sig utåt. Det ska låta så jävla fantastiskt hela tiden. När resultaten går åt motsatt håll och intervjuerna sänder signaler av att man inte menar det man säger tappar jag intresset....
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Oskarshamn plockar in Youds. Nya tränare i både Leksand och Oskarshamn. Rödin har "känningar". Elva poäng till strecket med 12 matcher kvar. Är vi klara?
Kommentera