Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2034773

Sv: A propósito de nada
majk: Nu tar du väl i lite. Förra säsongen underpresterade han ganska rejält. Spelade med två bra spelare i Kellman och Boqvist och gjorde trots det ”bara” 30 poäng. I år lär han göra lite mer poäng men faktum kvarstår att han är klart överbetald. Brynäs måste bli smarta med hur man skriver kontrakt med spelare. Sundlöv vet om att Danielsson rotat sig med familjen i Gävle nu. Då gäller det att utnyttja detta maximalt. Brynäs bästa ska ALLTID komma i första hand. Att dela ut kompiskontrakt till höger och vänster ska det vara slut med nu.

Ge han ett bud med en marknadsmässig lön, 130 k/månad kanske? Det är trots allt en 35-åring vi pratat om. Han lär knappast bli bättre med åren. Vill han bryta upp barnen på skola och dagis och frun får byta jobb etc. bara för att han ska få tjäna 220 k/månad i Örebro nästa säsong? Högst otroligt skulle jag säga. Så länge Sundlöv bara ger han förlängningar på ett år i taget är jag nöjd. Kan gå snabbt utför med spelare i hans ålder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
” Vill han bryta upp barnen på skola och dagis och frun får byta jobb etc. bara för att han ska få tjäna 220 k/månad i Örebro nästa säsong?”

Ja är 130kkr/mån vad du tycker han förtjänar så tjänar han nog hellre det ”lilla” extra i Örebro då det nog täcker upp för det frun jobbar in och även om både fru och ungar extraknäcker där utöver. Medel är ju tydligen 120kkr/mån och utifrån prestation bör han tjäna betydligt mer än medel.
Som sagt ingen mer än han kuggade i scott och rödin.
Det han förtjänar, säg 180-190 och upp till 220 är 30papp.
Vilken skillnad skulle de 30 göra för att ta in en ytterligare - en hyfsad medioker HA-spelare?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Absolut med tanke på hans ålder ska man givetvis vara försiktigt med förlängningar. Tyckte 3 år var i längsta laget när ni skrev kontraktet. Men det var 2+1 alltså. Men han är ju nästan topp-10 i poängligan i SHL. Då känns det konstigt att få gå ner i lön. Men grattis till er om Sundlöv lyckas. 30 poäng är väl dessutom riktigt bra i ett bottenlag?
Kommentera