Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035512

Sv: Värvningsbomb
Bagdad Bob: Westberg är bara bäst!!
”Hallam ser lugn ut och frillan är perfekt som vid en söndagsfrukost på Mondi Beach, fast han säkert håller på att kissa ner sig i brallan.”
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Värvningsbomb
Axle San: Tycker att Westberg i grund och botten är en av de bästa kommentatorerna på CMore NÄR han håller sig till det han gör bäst, dvs att kommentera i ett bra tempo, vara saklig och är väldigt bra påläst.
Men stunder när han blir som en kopia av urusle Christian Olsson på Radiosporten så faller hela hans kommenterande för mig.
Dom blir för ointressanta.
Därför absolut i te Westberg lika ofta som Olsson som tur är.
Men jag gillar Westberg. En brakommentator.
Men vore ännu bättre om han slutade med en hel del totalt ointressanta kommentarer där de svävar iväg som att de vore några slags poeter.. :)
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
Axle San: Det märkliga är att Westberg alltid blir petad från att kommentera slutspelsmatcher till förmån för de självskrivna expertkommentatorerna.

Jag är övertygad om att ifall det startades en omröstning för att Patrik Westberg ska få kommentera slutspelsmatcher, så skulle svaret bli ett rungande JA!!!!

Jag blir glad varje gång han kommenterar Brynäs matcher.
Han är som du säger Bäst!
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
Axle San: Växjös supporters ser ut som ledsna cocker-spaniel valpar. :-)

Nu är kontraktet inför 20/21 säkrat! Jag lovar att äta upp mina gamla strumpor om IKO tar in 15 poäng på oss på 11 matcher.

Återstår striden om plats nr. 10!
Låst ämne