Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2036055

Sv: A propósito de nada
Mina realistiska(?) tankar kring forwards nästa säsong. Släpp alla utgående kontrakt förutom Molin som man måste göra allt för att förlänga med. Tror han blommar ut ännu mer nästa säsong.

Rödin - Scott - Dahlen(ny)

Molin - J.Nilsson(ny) - Ny Spets

Persson - Sallinen - Desch/Ny Sniper

Blomstrand(ny) - Ölund/Gustafsson(ny) - Mannberg

Extra; Alcen
låna ut ; Solem, Asköf (elitkarriären över?)


Förstakedjan skulle bli helt magisk.Helt övertygad. Tror Dahlen kan vara en rimlig värvning med tanke på närheten hem och att vi kan erbjuda massa istid och en stor roll.

Molin och Nilsson är två riktiga tekniker. Båda är grym i PP dessutom. Där skulle jag vilja se en stor stark sniper som komplement. Tankar och ideer?

Tredjekedjan blir ett litet hopplock av det som finns kvar. Desch skulle jag helst vilja se att man försöker hitta en ny klubb åt. Sallinen är enligt mig för temposvag för att lira andracenter. Men klok defensivt och stark på pucken. Persson är rivig, stark och duktig framför mål.

Fjärdekedjan känns lite chansartad. Förstår verkligen inte förlängning med Mannberg över huvud taget. Han är ju inte ens bra i PK. Ölund har haft en tuff säsong, kan mycket mer. Iofs har han fått spela med två hopplösa spelare i Mannberg och Desch. Inte lätt att glänsa då. Tveksamt om han köper att spela 4e center. Då kommer Hugo Gusafsson in i bilden, billig talang som gör det riktigt bra i SSK. Hans kamrat Blomstrand får stå för tuffheten och tyngden. Kan även hitta målet. En chansning som kan slå väl ut.

www.eliteprospects.com/player/212368/jonathan-dahlen

www.eliteprospects.com/player/33090/jacob-nilsson

www.eliteprospects.com/player/21651/ludwig-blomstrand

www.eliteprospects.com/player/342238/hugo-gustafsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Det här forumet blandar och ger verkligen. Ibland läser man nåt som man är helt obegripligt. Och ibland läser man inlägg som är klockrena. Håller med i allt du skriver. Jag har fortfarande svårt att släppa att Sundlöv förlängde 2 år med Mannberg. Trodde verkligen han skulle vara smartare än så. En sak jag tänkt på som jag hoppas att Brynäs utnyttjar när man ska hitta en toppforward till nästa säsong. Det är att använda Rödin och Scott som lockbete. Det finns 14 klubbar i SHL som vill värva Dahlén nästa säsong. USPen som Brynäs har är att vi kan ”lova” honom att få massvis med istid bredvid en av ligans bästa radarpar. Och dessutom ganska nära hem till Sundsvall också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Tänk en etablerad målskytt, typ Palola, tillsammans med Molin... skulle kunna bli kul. Undrar hur tankarna går om att eventuellt låta Molin centra till nästa säsong?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chanzone: J Nilsson som andrecenter? Vadå....det låter som en tokchansning
Kommentera