Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2036636

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
munkas: Nä, vi märker att en del här inne seriöst eller på skoj är aningen osäkert?) klämmer fram rätt positiva beksrivningar av insatsen igår och läget i stort för vårt arma lag. Men jag sitter här och försöker hitta ett vettigt svar för mej själv på detta: 2017 spelade vi SM-final och var ett mål från Guldplaketterna. Framtiden såg så intressant och hoppfull ut. Sen på egentligen inte tre år utan ett lyckades föreningen strula sönder det mesta av tillförsikt för åtminstone oss klarsynta, lidelsefulla fans...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
ellis: Tror att Brynäs klubbledning har varit väldigt konsekventa med en sak och det är att överskatta sina egna spelare. Ett exempel är förstakedjan vid silversäsongen där många inklusive klubbledningen trodde Jesper Jensen var en förstacenter när han i själva verket levde mycket på framförallt Lindblom. Alla de här feta kontrakten på spelare som inte är värda pengarna har också gjort att Brynäs inte kunnat signa tillräckligt många "riktiga" spetsspelare.

Ju fler feta kontrakt som går ut, ju mer pengar frigörs till truppförbättringar. Vet att många inte litar på Sundlöv, men det är nog nästan omöjligt att få mindre för pengarna än vad Brynäs får just nu.
Låst ämne