Brynäs IF

713020 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2037056

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
ellis: man sätter höga mål för att få så bra resultat som möjligt av den resursen man jobbar utifrån. Når man inte upp till målet kan man fortfarande ha nått längre än om man hade haft ett lägre ställt mål.

Höga mål är till för att motivera grupper att kräma ut max. På vägen kan man ha delmål som ska nås för att puscha på utvecklingen under en längre tid.

Det fungerade ju inte för Brynäs i år. Men det är absolut ingen "dum" tanke. Det är väldigt vanligt att företag, organisationer och lag arbetar utifrån den metoden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
Johannes Hedberg: Också viktigt att förstå att målsättningen med den här säsongen är att komma till kvartsfinal. Det ser svårt ut, men det är fortfarande inte helt omöjligt att Brynäs kommer att nå den målsättningen. Jag skulle därför vänta med att slutgiltigt utvärdera och avfärda den här säsongens mål innan säsongen är färdigspelad.

Nästa säsongs mål är semifinal. Det kan inte heller avfärdas just nu, den säsongen är inte heller spelad och vi vet ju inte ens hur truppen kommer att se ut.

Tycker det verkar som att en del personer medvetet vantolkar den här säsongens målsättning och hånar/kritiserar/sågar/kastar skit på Brynäs på felaktiga grunder. SM-guld är inte målsättningen den här säsongen men det låter ofta så när kritik framförs. Har svårt att ta den kritiken seriöst när utgångspunkten för den inte är vad Brynäs faktiskt har sagt.
Låst ämne