Brynäs IF

715258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2038520

Sv: A propósito de nada
Skrubben: med köpte ut menas naturligtvis att Kovacs fick ett betydligt bättre kontrakt i Örebro än i Luleå.

Killen var en av Luleås viktigaste spelare och hade en egen ramsa hos fansen. Hans flickvän spelade i Luleås damlag.

Men Örebro erbjud pengar som trots allt detta lockade Kovacs från Luleå till Närke. Det var en fråga om pengar. Allt annat hade gått att lösa.

Du ska inte heller snacka om onyanserad analys när du själv lämnar en jävla lönrlista helt utan lagets importer eller det faktum att klubben kan bonusar som inte synliggörs till mrmadhawk. Det är själva definitionen av att inte nyansera. Du kör på ditt perspektiv och stänger alla dörrar som talar för motsatsen.

Att Brynäs vann budgivning om Sigalet stämmer, men avd. Onyanserad nämner du inte heller att Brynäs hade tappat två av seriens bästa backar i Bertilssons och Gunderson innan de värvade Sigalet.

Det är DU som inte nyanserar om du inte beräknat med möjligheten att Örebro antagligen betalar ut saftiga bonusar. Det är knappast första gången i hockeyhistorien som det sker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: "med köpte ut menas naturligtvis att Kovacs fick ett betydligt bättre kontrakt i Örebro än i Luleå.
Killen var en av Luleås viktigaste spelare och hade en egen ramsa hos fansen. Hans flickvän spelade i Luleås damlag.
Men Örebro erbjud pengar som trots allt detta lockade Kovacs från Luleå till Närke. Det var en fråga om pengar. Allt annat hade gått att lösa. "

Enligt Kovacs själv var det en jättestor faktor att få flytta hem närmare Stockholm.

"Du ska inte heller snacka om onyanserad analys när du själv lämnar en jävla lönrlista helt utan lagets importer eller det faktum att klubben kan bonusar som inte synliggörs till mrmadhawk. Det är själva definitionen av att inte nyansera. Du kör på ditt perspektiv och stänger alla dörrar som talar för motsatsen."

Syftet med det var att inlägget hade blivit extremt långt om jag skulle klistrat in hela lönelistan. Istället kommenterade jag deras importer och nämnde då att ingen av dom är lika dyra som t.ex. Scott och Sigalet är.

"Att Brynäs vann budgivning om Sigalet stämmer, men avd. Onyanserad nämner du inte heller att Brynäs hade tappat två av seriens bästa backar i Bertilssons och Gunderson innan de värvade Sigalet."

Precis, du ser vad skevt det blir om man gör analyserna som dig, dvs. pekar på ett fåtal spelare och utifrån det drar slutsatser om en hel spelarbudget.

"Det är DU som inte nyanserar om du inte beräknat med möjligheten att Örebro antagligen betalar ut saftiga bonusar. Det är knappast första gången i hockeyhistorien som det sker."

Okej, jag ger mig. Media pratar om en total lönebudget på runt 40 miljoner kr i Örebro, men du har tydligen vetskap om att Örebro lägger "pengar under lönebudgetsbordet".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Kovacs fick såklart sparken från Luleå och blev ju inte utköpt. Han hade bränt alla broar däruppe med sina fylleskandaler.
Kommentera