Brynäs IF

713667 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2038513

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Nej, Örebro köpte inte loss Kovacs från Luleå. Han kom i en konflikt med Bulan och Luleå ville därmed släppa honom. Madhawk sa i podden han har med Sanny att Örebro denna säsong har en spelarbudget på 39-40 miljoner. Med det är man i bottenskiktet av ligan. Litar betydligt mer på det än vad din magkänsla säger. Din analys blir väldigt onyanserad då du drar upp ett fåtal namn och säger "Hur kunde Örebro värva dom här spelarna?". Som att det skulle vara nåt slags bevis på att Örebro har en hög spelarbudget totalt sett. På samma sätt vore det löjligt att påstå att Brynäs har en större spelarbudget än Frölunda för att vi vann budgivningen om Sigalet (trots att Frölunda ville ha kvar honom). Örebro lägger rejält med krut på ett fåtal spelare och sedan fyller man ut med billig utfyllnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: med köpte ut menas naturligtvis att Kovacs fick ett betydligt bättre kontrakt i Örebro än i Luleå.

Killen var en av Luleås viktigaste spelare och hade en egen ramsa hos fansen. Hans flickvän spelade i Luleås damlag.

Men Örebro erbjud pengar som trots allt detta lockade Kovacs från Luleå till Närke. Det var en fråga om pengar. Allt annat hade gått att lösa.

Du ska inte heller snacka om onyanserad analys när du själv lämnar en jävla lönrlista helt utan lagets importer eller det faktum att klubben kan bonusar som inte synliggörs till mrmadhawk. Det är själva definitionen av att inte nyansera. Du kör på ditt perspektiv och stänger alla dörrar som talar för motsatsen.

Att Brynäs vann budgivning om Sigalet stämmer, men avd. Onyanserad nämner du inte heller att Brynäs hade tappat två av seriens bästa backar i Bertilssons och Gunderson innan de värvade Sigalet.

Det är DU som inte nyanserar om du inte beräknat med möjligheten att Örebro antagligen betalar ut saftiga bonusar. Det är knappast första gången i hockeyhistorien som det sker.
Kommentera