Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2039285

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Litet tips för att inte reta upp stora delar av forumet i onödan och skapa evighetsdebatter: lägg till en smiley när du skojar eller är ironisk. Då är det en större chans att man tar till sig av den konstruktiva kritiken du för fram i de andra fallen. Alla kan vi framstå som spydiga (som jag nu kanske?) men när man klankar ned på andra är det bra att visa när man framför det på ett skämtsamt sätt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Svensson_62: Jag försöker alltid lägga till en smiley när nåt jag skriver är ämnat att vara skoj eller ironi, men jag förstår din principiella poäng.
I det här fallet var det dock ingen ironi eller skoj, utan att ärligt försök att svara på en konkret fråga: varför man som simpel läktarcoach utan kunskap eller insyn när det gäller att ex sätta ihop ett hockeylag, inte fattar hur vi kunde värva Norin?
Jag svarade ärligt och konkret: det kanske är fullt naturligt ifall man inte fattar det, om man nu bara är en simpel läktarcoach som aldrig varit i närheten av att coacha, träna eller sätta ihop ett lag på den här nivån.
Låst ämne