Brynäs IF

713127 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2039431

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
mk: Med rätt partner är Norin en tillgång med framförallt sitt spelsinne som han lever mkt på. Lite mer muskler där vore inte helt fel, även om det säkert kan vara svårt för en så pass gammal spelare att helt plötsligt bli en back som även kan smälla på rejält när det behövs.
Med en rejäl Bertilssontyp som partner så tror jag att han kan höja sin lägstanivå till nästa säsong. Tror inte att han anses vara tillräckligt dålig sas, för att man ex skulle bryta hans kontrakt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Håller med Huge. Norin har en framtid i Bif med rätt defensiva, stabila back bredvid sig!
Han har spelsinne och är kreativ med pucken. Vi har ont om såna backar. Vi har i många år haft för många otekniska, lättstressad backar som inte kan vårda pucken och bara skickar den i rundeln eller sarg ut! Vi behöver bättre trygghet och stabilitet där bak!

Norin är inte så gammal och utvecklingsbar. Hans nackdel är i det fysiska spelet!
Nu är Lundgren borta. Förläng ej med Ersson. Har varit stabil och helt okay innan sin olyckliga skada!
Men vi behöver in en annan typ av back!

Bara hoppas Kilström kan spela vidare. Isf ska vi ge honom nytt kontrakt. Där har vi tyngd, stabilitet och vet vad man får får alla dagar!
Antar att Söderström drar. De backar vi då behöver värva ( 3 eller 4) måste vara av hög klass! Isf får vi en bra backsida tillsammans med Sigalet, Andersen, Ingman, Norin, Björk.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Norin har inget kontrakt över nästa säsong. Så det finns inget kontrakt som behöver brytas för att Brynäs ska bli av med honom. Det "räcker" med att inte skriva nytt.

Litar på Sundlövs omdöme, alltså att han inte kommer förlänga med Norin och ersätta honom med en bättre spelare. Han är en duktig hockeyspelare men håller inte SHL-klass.
Låst ämne