Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2039997

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Skrubben: Du fattar inte att kopplingen till Norin stavas "pengar"?
Som Mattson iaf verkar ha fattat så måste Sundlöv förhålla sig till ekonomin, att bygga fantasylag kan andra göra, om man tycker att det är roligt och givande.
Min poäng är att pengarna måste räcka till att i värsta fall ersätta Söderström, Kilas och Ersson med nåt likvärdigt och samtidigt byta ut hela fjärdekedjan mot nåt ännu bättre. Sånt kommer att kosta mkt pengar och då tvingas Sundlöv börja prioritera just backsidan genom att handla både dyrt och billigt. Att bara handla dyrt där är inte realistiskt om pengarna också ska räcka till att handla dyrare och bättre spelare i fjärdekedjan.
Får isf bli en kompromiss där man ex ersätter Söderström med nåt riktigt bra som partner till ex Norin. Varför annars gå över ån efter vatten och ersätta Norin med nåt utifrån och som troligtvis inte är så mkt bättre, när vi redan har det vi behöver i det egna laget?
Gnället på Norin är för övrigt väldigt överdrivet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Om Lukas Kilström repar sig under säsongen så ska man förlänga tycker jag. Är ju det som vi efterfrågar, tyngd och rejäla boxplaybackar som täcker mycket skott.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: "Att bara handla dyrt där är inte realistiskt om pengarna också ska räcka till att handla dyrare och bättre spelare i fjärdekedjan."

Här är väl alla överens, läktarcoacher som kunnigt yrkesfolk, att Brynäs redan nu har en alldeles för dyr fjärdekedja.

Att handla dyrare spelare till fjärdekedjan vore rejält hål i huvet.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Fast man kan väl inte på allvar argumentera för att ersätta Norin med någon bättre kommer avsevärt påverka budgeten. Att hävda att skribenter som önskar att man byta ut honom strävar efter att det ska bli ett orealistiskt fantasilag är helt överdrivet och felaktigt. Vi önskar att man värvar en ung utvecklingsbar back från allsvenskan. Sen köper jag argumentet att Söderström lär ersättas med någon som kommer kosta mer, men lösningen är inte okomplicerad, billigare fjärdekedja måste finansiera det.

Brynäs har antagligen den med överbetalda fjärdekedjan i SHL, det är i praktiken omöjligt att den kan bli dyrare nästa säsong, även om vi värvar bättre spelare än Blomqvist och Rohdin.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: tycker inte att gnället är överdrivet. Norin gör massvis med fel i princip varje match. Han kanske tom är den som bjudit på mest mål bakåt. Man ser hur osäker han är på isen hela tiden, och jag har sett många gånger när han går av isen och byter hur han nästan bara vill försvinna för att han vet att han har gjort ett riktigt dåligt byte IGEN. Nä det håller inte och ska inte vara acceptabelt med en sån back i brynäs.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Din tanke om tex 4 linan.
Ersätt Jacke med något från allsvenskan. Bara där tjänar du 90” ca mot vad han har idag. Ersätt Rohdin med nått yngre, billigare.
Då har man plötsligt sparat bortåt 100” i månaden.
Där har du din värvning till backen.

På två spelare😱

Det är så man bygger lag.
Låst ämne