Brynäs IF

542599 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2039864

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Huge: Såna där resonemang fattar jag inte för fem öre. Söderström, Kilas och Ersson bör inte ha nån som helst koppling till om Norin ska få förlängt eller inte. Som att nån skulle påstå att en oduglig brödrost som definitivt inte håller måttet, möjligtvis ändå inte ska bytas ut om det skulle visa sig att elvispen, mikron och ugnen på ett eller annat sätt behöver bytas ut.
+20
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Skrubben: Du fattar inte att kopplingen till Norin stavas "pengar"?
Som Mattson iaf verkar ha fattat så måste Sundlöv förhålla sig till ekonomin, att bygga fantasylag kan andra göra, om man tycker att det är roligt och givande.
Min poäng är att pengarna måste räcka till att i värsta fall ersätta Söderström, Kilas och Ersson med nåt likvärdigt och samtidigt byta ut hela fjärdekedjan mot nåt ännu bättre. Sånt kommer att kosta mkt pengar och då tvingas Sundlöv börja prioritera just backsidan genom att handla både dyrt och billigt. Att bara handla dyrt där är inte realistiskt om pengarna också ska räcka till att handla dyrare och bättre spelare i fjärdekedjan.
Får isf bli en kompromiss där man ex ersätter Söderström med nåt riktigt bra som partner till ex Norin. Varför annars gå över ån efter vatten och ersätta Norin med nåt utifrån och som troligtvis inte är så mkt bättre, när vi redan har det vi behöver i det egna laget?
Gnället på Norin är för övrigt väldigt överdrivet.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Skrubben: Ha ha ha - så klockren - ha ha ha!
Nu gick det väll en propp i el-skåpet..
+2
Låst ämne