Brynäs IF

712977 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2040504

Sv: Brynäs - Skellefteå 2020-02-27
bradberry: Bertilsson till Örebro lockar inte direkt det har du rätt i och han kan mycket väl passa i Brynäs, men inte som någon frälsare som han gärna utmålas till. Brynäs ska i ”morgon” se till att bygga ett lag med fler spelare som drar åt samma håll, till skillnad från som ”idag” kasta sig över allt man kan komma åt och se vart det landar. Det tycks tyvärr vara Brynäs filosofi och inte långsiktigt hälsosam. Jo om vi vill ner i allsvenskan med alla andra klubbar som tappat det långsiktiga och realistiska fokuset.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Skellefteå 2020-02-27
lultiger: Bra skrivet ang Bertilsson. Alltså många tenderar att övervärdera spelare som lämnat den här klubben. Tar gärna tillbaks Simon men någon frälsare kommer inte han bli vid en ev återkomst. Så sent som förra säsongen och andra säsonger har han funnits i laget utan att det hjälpt mycket.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Skellefteå 2020-02-27
lultiger: Lek med tanken att Bertil tar Danielssons lön och Danielsson tar kilas lön. Det vore en stor uppgradering. Jag tror att en spelare som Ingman skulle kunna växa av att spela med Bertil istället för typ Norin. Men Brynäs behöver få in offensiva skills på backsidan också, särskilt om Söderström inte blir kvar.
Låst ämne