Brynäs IF

714011 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2041938

Sv: A propósito de nada
Andersson känns fel för Brynäs. Vi har redan prövat den typen av personlighet, han är inte den pådrivare som laget behöver. De behöver en Bulan, en Tortorella. Blue Jackets kämpade ner det bästa laget på över 20 år i förra säsongens slutspel, mycket på grund av deras offensiva och hänsynslösa presspel. Vi behöver någon som står för den filosofin.

Andersson ger mig lite Melin-vibbar, säkert en bättre coach men inte så aktiv i båset som vi behöver. Det sista vi behöver nu är någon som lutar sig tillbaka och låter spelarna "göra sitt", Brynäs behöver en diktator i båset som kan rollfördela på liknande sätt som Bulan och är noggrann med detaljerna.

Brynäs har ett väldigt svårt jobb framför sig i att hitta den tränaren, för i Sverige känner jag bara till Bulan som matchar den beskrivningen. Men tränaryrket blir helt avgörande för kommande säsonger, Brynäs har inte råd att bränna det här en gång till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Peter Andersson ingen pådrivare? Titta och lyssna på karln när Malmö har gjort en dålig period... Jag tror PA är en tränare som absolut kan lyckas under en tid. Strukturerad som kan få ordning på försvarsspelet. Brynäs måste få in någon nu med en tydlig spelidé som alla köper och kan spela efter det. Och jag är i ett sånt läge nu att jag skiter i om vi spelar defensivt och förlorar skotten stort. Bara vi gör ett mål mer än motståndarna...
Och du nämner Tortorella som verkligen har varit utdömd "slut som tränare" det var inte många som trodde han skulle lyckas med Columbus efter många dåliga säsonger efter SC med Tampa..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: hahaha. Kolla gameday med cmore. Peter Andersson eldar igång laget. Nästan så man blir taggad på att spela själv när man hör honom! Satan vilken pådrivare!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: ”De behöver en Bulan, en Tortorella.”

Varför tror du att just vårt lag behöver det? Vad gör spelarna i Brynäs så unika?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:

Först och främst ska vi ju veta att PA inte är klar. Jag lyssnade själv på podden och det enda som konstaterades var att Brynäs hade krokarna ute efter PA.

Sen undrar jag varför du anser att PA inte är en pådrivare? För mig är han själva definitionen av en kravställande pådrivare som eldar igång laget. Det är därför Malmö jobbar hårdast av alla lag i SHL.

Jag har sett hur han snackar med laget inför match. DET BARA BRINNER!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Jag är inte säker på att man behöver ha en så tydlig påsrivare egentligen. Har man en tydlig spelidé som alla köper så är det mer värdefullt. Man kan bara driva på en individ till en viss gräns , sen så måste resten komma inifrån.
En kunnig tränartrojka med tydliga idéer om spelidén är viktigare än en pådrivare.
Ofta kommer det ju hand i hand, men idén är sjukt mycket viktigare.

För att ta ett exempel.
Är Ove en jättepådrivare? För han har ju fått fart på Anton på ett sätt som inte MS fick. Eller är det något annat?
Spelidé?
Kommentera