Brynäs IF

712473 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2044462

Sv: A propósito de nada
Lite saxat ut GD...
Brynäs har två matcher kvar innan säsongen är färdigspelad. Jumbon Oskarshamn väntar på tisdagskvällen och sedan avslutas det hela med hemmamatch mot Örebro på torsdag.

Brynäs sportchef Micke Sundlöv berättade i förra veckan att han i första hand jobbar för att behålla Nicklas Danielsson och Emil Molin, bland de kontraktslösa spelarna.

Och nu verkar han närma sig en lösning gällande Danielsson, som fick sitt treårsavtal uppsagt tidigare under säsongen.

Efter måndagens träning ställde Sporten frågan hur förhandlingarna går, om han skrivit på något nytt kontrakt?

– Nej, inte än. Men det ser bra ut, svarade Danielsson som hittills gjort tio mål och 25 assist på säsongens 50 matcher.

En som däremot inte verkar bli kvar i Brynäs är målvakten Joacim Eriksson. På måndagen uppgav Expressen att han ska vara klar för tyska Schwenninger, som den här säsongen tränats av svenska duon Niklas Sundblad och Petri Liimatainen. Och slutade på sista plats i tyska ligan, DEL.

Jocke Eriksson är själv fåordig om den uppgiften, men erkänner att det inte gått som han hoppats när han återvände till Brynäs inför förra säsongen.

– Det har varit tufft. Det blev verkligen inte som jag tänkt när jag flyttade hem, menar han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lindström: Jocke Erikssons säsong måste vara en av dom sämsta som en målvakt gjort i SHL senaste 10 åren om man tar hänsyn till förväntningar och meriter. Finns väl ganska många panikinlånade målvakter från Allsvenskan som presterat uselt ett fåtal matcher. Men här pratar vi ändå om en tilltänkt toppmålvakt i ligan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindström: Nej, Eriksson, det gäller att prestera på topp och räcker inte till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindström: Väldigt kluven till Danielsson, skulle hellre se en mer "speedig" spetsspelare tillsammans med Rödin och Scott!
Kommentera