Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2044496

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Tycker att dissandet av Danielsson gränsar till åldersmobbning. Han ligger på 16:e plats i SHL:s poängliga fast han spelar i ett lag som knappt haft strukturerat anfallsspel. Självklart ska han in i truppen nästa år. Hade han varit 25 hade alla bönat och bett att han skulle stanna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dacke72: Är lite tudelad om Danielsson, bevisligen gör han poäng, men samtidigt känns han väldigt beroende av sin omgivning, skulle han prestera lika bra om han spelade i en andrakedja istället för med Rödin och Scott?

Sen detta med åldern, är inte det ändå ett rimligt argument? Spelare blir nästan alltid sämre och sämre ju äldre dom blir. Tycker inte det är åldermobbning utan mer ett konstaterade av verkligheten. Men om priset kan sänkas en del kan det nog vara värt med ytterligare ett år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dacke72: Åldersmobbning??? Lägg av nu, jag skrev att jag var kluven till Danielsson och hellre ser en mer "speedig" spetsspelare ihop med Rödin och Scott, hur fan får du det att gränsa till åldersmobbning?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dacke72: 14 andraassist och skulle förmodligen ha 20 poäng mindre om han spelade i en annan kedja. Ännu färre om han inte spelade i första PP där han ej hör hemma..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dacke72: Danielsson blir kvar. Han kommer att vara en viktig pjäs i nästa års 2:a lina.
Kommentera