Brynäs IF

710619 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2044510

Sv: A propósito de nada
Peja: Jepp, vilket talar för att det inte blir så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spelare som Brynäs borde kika på inför kommande säsong ( personlig åsikt ):

Mv:

Tim Juel, BIK Karlskoga

Anser att man kör med Samuel Ersson som given första målis efter jävligt bra prestationer iår. Tim Juel från BIK har imponerat stort på i HA och skulle vara en klockren reserv till Samuel och Brynäs skulle verkligen vara ett alternativ om han vill utvecklas.

Markus Svensson - Färjestad BK

Har utgående kontrakt och FBK verkar ha värvat norske Henrik Haukeland till nästa säsong. Skulle vara en tongivande andre målvakt som tuggar runt 20 matcher och bidra med rutin till Ersson. Skulle inte säga nej till en sån målvakt.

Joe Cannata - IF Björklöven

Även Cannata har utgående kontrakt. Har varit HAs bästa målvakt denna säsong och skulle utan tvekan klara sig finfint i SHL. Ser otroligt lugnt ut och gör dom viktiga räddningarna när laget behöver dom som mest.

-------------------------
Backar:

Simon Bertilsson - Sotji

Hoppas han kommer hem, spelar med hjärta och är 10-talets bästa skottblockare utan konkurrens. En tvåvägsback som kommer vara superviktig om han kommer hem.

Kristoffer Berglund - Riga

Är med här pga av att han tros vara klar nu för Brynäs. Har alltid varit bra och är lik Bertilsson i sitt spelsätt, lite bättre stick handling och har rutin av SHL med 2 sm-guld. Ser ingen nackdel av att han kommer(?) till Brynäs. Enda tvekan är om både Simon och Berglund kommer så har vi ingen "Gunderson" back. Annars en bra spelare i grunden som kan göra det som krävs.

Markus Lauridsen - Hv71

Storväxte dansken har gjort 27 poäng ( 2+25 ) denna säsong och har växt otroligt mycket i sitt spel i SHL. Lär vara många klubbar efter honom, men skulle göra det bra i Brynäs om han fick axla en tvåvägsroll.

Matt Caito - KooKoo

Matt har pangat in 38 poäng denna säsong ( 6+32 ) och skulle tillföra det som Brynäs skriker efter just nu, offensiv spets på backsidan.

Valtteri Kemiläinen - Tappara

Valtteri ligger 2a i backarnas poängligan bakom ovannämnde med sina fina 35 poäng på 42 matcher ( 4+31 ). Fin spelförståelse och ett försklassigt första pass.

------------------------
Shane Prince - Dinamo Minsk
En spelare som säkert kostar men kommer att leverera i Brynäs vid sidan av Rödin och Scott. Förstklassig spets i SHL.

Julius Nättinen - Jyp

Nättinen har talang som satan och skulle må bra av att flytta till sverige och SHL. Grabben är bara 23 år och har gjort 52 poäng i Liiga hittills.

Matias Myttynen - Malmö

Har spelat 37 matcher i år och har gjort 23 poäng. Bra spelsinne bra speed. Skulle passa Brynäs behov

Markus Ljungh - Admiral Vladisvostok

Har gjort det bra vart han än har gått. Perfekt för en 2a kedja med Molin och company.

Marek Hrivik - Leksand

Har gjort en bra säsong trots att laget har spelat väldigt dåligt. Har bra dynamik i sitt spel. En bättre version av John Persson skulle man kunna säga.

Jesper Olofsson - Färjestad BK

Speed, bra skott, spelsinne. #92 i FBK är en riktigt bra spelare som vore hyperintressant att se i Brynäs.
Kommentera