Brynäs IF

713164 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2045040

Sv: A propósito de nada
Huss: Håller med och tror att Sundlöv definitivt prioriterar att hitta de karaktärer vi båda efterlyser. Tycker ändå att det är så komiskt att samma gamla yrkesgnällare går i taket över insatsen i en sån här match.
Som Zappa säger: det är ju mer pinsamt än lagets insats idag....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Fast å andra sidan är det ju denna typ av inställning från spelare och vissa supportrar härinne typ DU/Huge som hållit i sig hela säsongen. Vid klagomål/ oro innan säsongen så menande ni att laget inte gått på is än, alla skulle få en chans, lita på yrkesmännen. När det sedan började knacka i spelet så var det för tidigt på säsongen - bättre spel skulle komma senare. När ingen ersättare kom för Boqvist så sa ni att vi skulle vänta - ersättare kommer. När det klagades på Sunken så skulle bättring ske senare under säsongen. När ingen spets kom så skulle vi vänta till Januari. NU när laget inte visar vare sig hjärta eller kompetens de senaste 10 omg. så ska vi alltså igen vänta till nästa säsong och förstå att det inte är nu det gäller.
Vad i he är det vi väntar på hela tiden....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: En gång är ingen gång men när det sker fler gånger så är det ett beteende som måste stävjas oavsett vilken betydelse matchen har.
Sen har vi ett väldigt svagt lag på banan ikväll så att vinna med så många juniorer skall man nog inte förvänta sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ny tränare, ny ledarstab, nya spelare, ny säsong...

Och här sitter flertalet "fans" och bölar sig harmynta över dagens insats😂😂
Kommentera