Brynäs IF

712741 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2045403

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Är rätt säker på att både Sundlöv och även de unga spelare som fick chansen igår har förståelse för att vissa besvikna äldre spelare kanske inte orkar uppbåda 100% vad gäller inställning i en sån här betydelselös match.
Tycker att du kraftigt överdriver den negativa inverkan som gårdagens insats skulle ha på sponsorer, framtida värvningar och även de unga spelare som kommer fram.
Möjligtvis att Sundlöv igår bara fick ytterligare bekräftat att han har gjort rätt när han tänker avsluta samarbetet med de spelare han redan tänkt göra sig av med.
Tycker även att gårdagens mer än godkända insats av ex Björk och Persson i en betydelselös match, visar att Sundlöv hittills lyckats hitta nyförvärv med bra karaktär och spelkvalitet. Gäller förstås även Molin, även om denne inte spelade igår.
Vilket i sin tur känns tryggt när man vet att han även letar efter en ny huvudtränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Att spelare viker ned sig i en betydelselös match det kan man inte dra några slutsatser kring, men däremot att spelare utmärker sig positivt i samma betydelselösa match - då kan man dra slutsatsen att dom är riktigt bra värvningar.

Huge i ett nötskal...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller med dig angående Björk och Persson. Tror Sundlöv hittat två bra pusselbitar där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Speciellt Björk börjar ta för sig rejält. Ska bli mycket intressant att följa hans utveckling.
Kommentera