Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2045454

Sv: A propósito de nada
Huge: Att spelare viker ned sig i en betydelselös match det kan man inte dra några slutsatser kring, men däremot att spelare utmärker sig positivt i samma betydelselösa match - då kan man dra slutsatsen att dom är riktigt bra värvningar.

Huge i ett nötskal...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nä, generellt sett ska man inte dra några större växlar på vare sig positiva eller negativa insatser i matcher som är betydelselösa.
Jag noterar bara att spelare som Björk och Persson har visat karaktär och kunnande redan från början, när matcherna gällt ngt.
Att dom sen fortsätter på samma sätt tror att det gäller en helt betydelselös match som den igår, är bara ett ytterligare bevis på att Sundlöv har prickat rätt i dessa båda värvningar.

Att din sedvanligt usla läsförståelse skulle hindra dig från att fatta min poäng är väl bara mylingen i ett nötskal...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det säger dock lite om karaktären på en spelare som fortsätter att jobba på trots att det inte finns något att spela för.
Det säger väldigt mycket om karaktären på en spelare som inte kommer att få förlängt och jagar nytt kontrakt någonstans.
Ett märkligt tänk kan jag tycka att det är ok att ge upp säsongen för att det inte finns något att spela för det finns många mittenlag i slutet på säsongen i olika sporter som inte har något att spela för är det då ok för spelarna i de lagen att ge upp resten av säsongen.
Förklara varför någon ska åka och titta på Brynäs sista hemmamatchen när många spelare deklarerade tydligt med sin inställning igår att säsongen är över.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Osvikligt krypa-bakom-röva-beteende...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Förstår hur du menar.
Men...
Björk och JP har ju lite mer att spela för än vissa andra i dessa matcher.
Andra vet att man sitter säkert. Medan andra vet att man kommer lämna.
Men MB och JP vill ju visa kommande tränare att man inte "viker" ner sig.
Så att dessa spelar bra just nu kan man ju se på olika sätt.
Kommentera