Brynäs IF

713952 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2046157

Sv: A propósito de nada
Ovanligt tuffa frågor i denna intervju. Befriande att slippa ryggdunkeriet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Mycket bra att Karin Johansson gjorde den intervjun. Hade Sasse Sandström fått köra den hade vi fått samma mesfrågor som vanligt. GD borde verkligen fundera på att rekrytera in en ny reporter som bara fokuserar på Brynäs. Men förmodligen mäter väl de ansvariga på Mittmedia antalet klick och då gissar jag att dom inte ser någon anledning att behöva byta ut Sandström, tyvärr...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Man ska hålla fast vid 3års planen, men eventuellt revidera målet nästa säsong. Inte vad jag ville höra direkt.

Min förhoppning var att Brynäs vill återupprätta sitt anseende efter sparkade tränare och missat mål, med att verkligen gå på offensiven att fixa semi nästa säsong.
Visst det är ett stort steg att ta från missat slutspel till semi säsongen efter. Men det är den attityden jag åtminstone ville höra mitt i all besvikelse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Jävligt intressant läsning! Som du nämner så var det inget ryggdunkeri här. Utan en utfrågning som alla fans vill veta. Varför hamnade vi i ingenmansland igen när vi hade så stora visioner om kvartsfinal ( minst ) i år?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Campese säger att Ove och Micke Holmqvist blir kvar, att Dackell blir kvar och att man ska addera till ledarteamet. Herregud, hur mycket folk ska vi ha på kontoret?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: ”– Det fanns en önskan från föreningens sida att Dacke skulle kliva in, ja.

Dacke tackade nej.

Men då vände Brynäs på det och frågade honom: Vill du ha jobbet?

Dacke tackade ja.”
Kommentera