Brynäs IF

711086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2046799

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Cred till Brynäs för att de tar sitt ansvar och ställer in resten av säsongen iaf. Bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: "Cred till Brynäs för att de tar sitt ansvar och ställer in resten av säsongen iaf. Bra."

Min son och hans lag har fått sitt SM slutspel inställt också. Dom han spela en match igår 😪
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Har lyssnat på podden med Campese och läst den längre intervjun med honom. Förstår varför båda är lååånga, karln kan verkligen snacka.

Och det är mycket snack men mindre verkstad. Campese lägger mycket fokus på vad man SKA göra och betydligt mindre på vad man har GJORT. För det man SKA göra låter imponerande men det man har GJORT är snarare katastrof (iaf kring herrlaget).

Campese svarar på frågor om misslyckandet och naivitet men jag tycker att han viftar bort dom för enkelt. "Jag är en vinnare och vill sätta ribban högt" (typ). Och visst kanske det är bra att sätta ribban högt om man ska nå framåt.

Problemet med att snacka mycket och inte leverera och samtidigt vifta bort kritiken förvandlar ju en "vinnare" till något helt annat: en loser.

Och tyvärr är det den stämpeln Brynäs har just nu: en loser-förening med hög svansföring som viker ned sig allt för lätt. Saknar karaktären att backa upp sina högt ställda mål. Som Sanny säger i sin podd, "man vet att Brynäs kan vika ned sig om det inte går deras väg."

Att man torskar avgörande matchen mot Växjö är ingen slump eller för den delen dom 2 "betydelselösa matcherna" nu på slutet.

Blir verkligen intressant att se vilken tränare som kommer in. Har ledningen, med Campese i spetsen, förmågan att hitta en tränare som kan förvandla ord till handling? Eller tar dom in en tränare som "snackar samma språk".

Ärligt talat skulle jag helst av allt vilja se en tränare som sa: Era mål är orealistiska utifrån vart vi är idag. En tränare som visar resultat snarare än snackar om vad som ska hända framåt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jaha, dags då att lägga en av de sämsta säsongerna på väldigt länge bakom sig. Nu blir det väldigt spännande att se vad Sundlöv lyckas göra med lagbygget.

Det har iaf varit lovande tendenser i Sundlövs kommentarer. Verkar menar allvar med att "bryta kulturer", inte några fler kompiskontrakt o s v.

Brynäs måste ge oss nåt att tro på nu.
Kommentera