Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2047498

Sv: A propósito de nada
Chris11:
Länge sedan någon slängde in en laguppställning:-)
En Mv + backsida som nedan hade väl funkat..

Ersson-Andrén

Bertilsson-Djoos

Sigalet-Björk

Andersén-Ingman

Berglund
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
willyyoung : Dom som påstår att Brynäs backsida blir bra nästa säsong med Andersén, Bertilsson, Sigalet och Berglund är ute på djupt, djupt vatten. Då måste man ha ett minne som en guldfisk eller nåt. Brynäs testade EXAKT samma koncept med Bengtzén för 2 säsonger sedan. Kilström, Andersén, Bertilsson och Lundgren. ”Vi bygger laget bakifrån i år” var Bengtzéns bevingade ord. Slutade med att vi släppte in 3:e mest mål i hela ligan.

Ishockey fungerar inte så att man automatiskt släpper in lite mål för att man har många ”defensiva” tunga backar utan förstapass. Man släpper in FLER mål med en sån backsida eftersom man alltid ger bort pucken till motståndarna (eftersom vi inte har backar som kan leverera pucken till forwards med kontroll).

Om Sundlöv bygger en sån backsida nästa säsong har han raserat allt förtroende jag har för honom. Det är sånt JÄVLA slöseri med pengar att värva dyra backar som inte kan leverera offensivt. Marcus Ersson är minst lika bra som Berglund men tjänar en fjärdedel så mycket. Nu är läget som det är med Ersson men hitta nån annan liknande spelartyp som har ungefär samma lön.

Om inte Sundlöv redan nu har brutit kontrakten med Sigalet och Andersén, och att det är därför han nu ersätter dom med Bertil och Berglund, så är det sånt jävla tjänstefel. Fy fan vad deppig man blir! Inte nog med Corona o allt skit. När hockeyn väl drar igång igen får vi se en repris på säsongen 18/19 igen. Wohooo!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
willyyoung : Djoos har ordinarie plats i Anaheim nu. Han kommer inte komma hem, tyvärr.
Får sikta på en annan offensiv back!

Sen har jag svårt att se att man värvar Berglund för ~ 150k som 7e back...?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
willyyoung : 1a backpar alldeles för svagt!
Kommentera