Brynäs IF

713015 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2049119

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Förutsatt att det handlar om minst halverad lön så är det en bra förlängning.

Klubbhjärta
Arbetshäst
Bra ledare
Hög kompetens för en fjärdelina

De 140 lakan han haft har ju varit på tok för högt men med en logisk lön så ska vi såklart ha kvar Jacke...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Hade vi inte haft så många andra fjärdekedjespelare hade jag kanske köpt en ettårsförlängning med en fjärdedel av lönen. Men nu när kontraktsläget är som det är med övriga spelare så förstår jag inte hur man tänker. Det är ju inte så att Blomqvist kommer bli bättre nästa säsong. Räcker att kolla på EP för att förstå vart det barkar. Senaste 3 säsongerna är hans poängskördar 25, 13, 11. Denna säsong fick han ändå spela en hel del PP, det är där merparten av hans poäng kom. Hur många poäng gör han nästa säsong om han inte får spela PP?

Sen tycker jag också att det är ett måste att försöka föryngra laget som truppen ser ut nu. Och dom unga spelare vi har är alldeles för dåliga (Solem, Westfält och Asklöf).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:

Klubbhjärta- Bra, men bör inte vara ett argument för att man ska för stanna när man inte håller.

Arbetshäst- Möjligtvis, men går att hitta andra spelare som också är arbetshästar.

Bra ledare- Ingen nackdel, men det finns andra bra ledare i truppen redan och ledarskapet har då inte synts i prestationen varken av honom eller spelarna runt omkring.

Hög kompetens för en fjärdelina- Fast han varit usel i den rollen sedan han hamnade där och har varit plågsamt att se fjärdekedjan de senaste säsongerna. Och nu ska det helt plötsligt förändras trots att samma spelare ska ingå i den?
Kommentera