Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2049129

Sv: A propósito de nada
bradberry: Hade vi inte haft så många andra fjärdekedjespelare hade jag kanske köpt en ettårsförlängning med en fjärdedel av lönen. Men nu när kontraktsläget är som det är med övriga spelare så förstår jag inte hur man tänker. Det är ju inte så att Blomqvist kommer bli bättre nästa säsong. Räcker att kolla på EP för att förstå vart det barkar. Senaste 3 säsongerna är hans poängskördar 25, 13, 11. Denna säsong fick han ändå spela en hel del PP, det är där merparten av hans poäng kom. Hur många poäng gör han nästa säsong om han inte får spela PP?

Sen tycker jag också att det är ett måste att försöka föryngra laget som truppen ser ut nu. Och dom unga spelare vi har är alldeles för dåliga (Solem, Westfält och Asklöf).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Westfält borde man iallafall utvärdera under försäsongen. Han blir förstaårs senior nästa säsong. Han är lika gammal som Birgersson och hade motsvarande poängsnitt som Birgersson hade i år i J20 redan för två säsonger sedan. Han har dessutom två säsonger av seniorhockey i allsvenskan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Håller med, men OM det är så att den nya ledarstaben vill behålla Blomqvist så måste man också ta hänsyn till det.

Det här är i alla fall rätt läge att ge skambud till spelare.
Kommentera