Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051596

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Sebastian Strandberg gjorde mer poäng än Sallinen. Andra icke förstacentrar med mer poäng är nämnda Linus J och Sundström och Hjalmarsson i Frölunda. Så han ligger rätt högt där.
Många andraassist på Sallinen och mycket poäng i PP. Så dra inte så mycket slutsatser på att han skulle vara en så bra andracenter baserat på en hyfsad poängskörd med massa förtroende i PP. Dessutom usel corsi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: hans corsi beror ju på att det var en kedja som funkade i Brynäs och Sallinen spelade inte där. Att Sallinen ändå producerade fast han spelade i kedjor som inte producerade är en styrka.

Dessutom spelade Sallinen i Brynäs andra PP-uppställning och fick begränsad tid i PP, så gjorde han mycket poäng där är det en styrka.

Jag är genuint intresserad över hur Sallinens produktion sett ut om han fått spela som center i en andrakedja i Frölunda eller Färjestad istället.

Hjalmarsson hade Ryan Lasch och Fagermo bredvid sig.
Linus Johansson hade Ejdsell och Åslund.

Sallinen hade Desch/Molin och Mannberg/Persson.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk:
Håller med dig.

Sallinen vore en extremt bra 3 center men som periodvis kan gå in i en bättre 2dra lina och hålla laget offensivt vid skador/avstägningar osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Vad är hönan och vad är ägget.
Att Sallinen är för dålig center eller att hans kompisar i andrakedjan inte har hållit måttet.
Eller en kombo.
Kommentera