Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051617

Sv: A propósito de nada
majk: hans corsi beror ju på att det var en kedja som funkade i Brynäs och Sallinen spelade inte där. Att Sallinen ändå producerade fast han spelade i kedjor som inte producerade är en styrka.

Dessutom spelade Sallinen i Brynäs andra PP-uppställning och fick begränsad tid i PP, så gjorde han mycket poäng där är det en styrka.

Jag är genuint intresserad över hur Sallinens produktion sett ut om han fått spela som center i en andrakedja i Frölunda eller Färjestad istället.

Hjalmarsson hade Ryan Lasch och Fagermo bredvid sig.
Linus Johansson hade Ejdsell och Åslund.

Sallinen hade Desch/Molin och Mannberg/Persson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Han producerade 11 poäng på 24 matcher i topplaget Färjestad ifjol. Kanske inte tillräckligt många matcher för att dra en slutsats men ändå en fingervisning.
Såklart en styrka att producera i PP men med mycket PP-tid så blir det många extra poäng också. 2.53/match i PP är riktigt mycket tid i PP och inte begränsad med tid i PP som du hävdar.
Sen påverkar såklart corsin beroende vem man spelar med men en duktig spelare brukar ändå dra upp sina medspelare. Även hans relativa corsi är riktigt dålig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: ... men Sallinen lämnade väl Färjestad just eftersom han inte platsade i deras toppkedjor?

Är det inte lite konstigt att Sallinen, Jaedon, Molin och kanske även fler i Brynäs ”egentligen” är tillräckligt bra för andrakedja och att det är omgivningens fel att de inte levererat mer? De är ju liksom varandras omgivning.

Som sagt, i vilken kedja hade Sallinen gått in i senaste guldlaget?
Kommentera