Brynäs IF

713823 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2053752

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Så en spelare som tex tjänar 30 000 i månaden ska gå ner i lön bara för att det inte ska sticka i ögonen på "Svensson" som själv inte har något problem med att permitteras? Brynäs som företag drabbas lika andra företag.

Låt regelverken reglera vilka som kan permittetas och inte, som redan sagts staten är med och hjälper till upp till 44 000 kr. Resten är en ren förlustaffär för arbetsgivaren eftersom den får betala fullt för någon som inte jobbar fullt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Ältså att permittera spelare i ett lag som missat slutspelat innan slutspelet ens är slut. Slutspelet skulle ha slutat den 2/5.....jag tycker att det är parodi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Tjänar Alcen 140 000 så är det nog inte så många som har
en lön under 100 000 nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Man måste skilja på vad du och jag tycker om detta och vad gemene man i Gävle har för åsikter. ”Högavlönade hockeyspelare som får bidrag av staten” ser inte bra ut helt enkelt.

Sen rent personligen skiter jag helt och hållet i om Johan Alcén får bidrag av staten eller inte. Brynäs bidrar med otroligt mycket skattepengar till kommunen varje år. Men det får inte bli ett nytt 2014. Publiksnittet den säsongen sjönk med 700 personer/match jämfört med säsongen innan. Jantelagen har ett stadigt grepp i Gävle.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Första träningen inför säsongen 20/21. Ser på bilderna att Danielsson, Westfält och Birgersson är med. Får vi se någon av Westfält och Birgersson i laget nästa säsong?
Kommentera