Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2053926

Sv: A propósito de nada
Peja: Du behöver dock mer beprövade poänggörare i första och andrakedjan än att förlita dig på att juniorerna eller spelare ifrån Allsvenskan ska ta det klivet,det har i princip bara lyckats under två säsonger på 2000-talet.
Dock att matcha matcha in dem i tredje eller fjärdekedja och ge dem chansen högre upp i hierakin vid skador tycker jag är naturligt.

Min åsikt är att Brynäs historia med sparkade tränare oftast inte berott på att tränarna varit så dåliga utan att spelartruppen varit för klen vi lekmän har ofta redan innan säsongerna kunnat identifiera hål i lagbygget och tyvärr har vi allt som oftast fått rätt.

Vi har inte samma åsikt om Sundlövs storhet som lagbyggare han gjorde det bra en säsong sedan aldrig förbi kvarten,BZ gjorde det också bra en säsong.En fluga gör ingen sommar.

Jag delar din åsikt om att vissa spelares kontrakt bör rivas men det verkar inte vara så enkelt.
Sedan dömer jag ännu inte ut detta lagbygge men jag känner en viss oro för att Sundlöv inte värvar de spelare vi tycker behövs.
Hämtades inte Ekholm hem ifrån Nhl under guldsäsongen eller minns jag fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Att J20-spelare eller allsvenska värvningar blir ledande spelare har lyckats många gånger på 2000-talet, men inte i Brynäs. Det beror ju på vilka egna produkter man har och vilka allsvenska nyförvärv som man lyckas pricka in. Jag fick skit här inne när jag ville ha in Lindqvist från AIK, Ejdsell & Marcus Nilson från Bofors eftersom de inte var tillräckligt etablerade, nu är de toppspelare i ligan. Sen får man ju inte bomma som man gjorde med t.ex Kinnvall heller. Det går definitivt att hitta toppspelare i Allsvenskan om man scoutar rätt och lyckas attrahera de mest eftertraktade spelarna, nu är det ju t.ex tydligt att Dahlén skulle kunna leverera i SHL men det gäller att få honom att välja just Brynäs, det som är knepigt.

Sen är det ju inte direkt så att varje etablerat nyförvärv som Brynäs gjort på 2000-talet har gjort succé heller... Typ Jaedon såg väldigt spännande ut på pappret men verkligheten blev något annat. Hade varit mycket bättre att ta typ Jesper Frödén än Jaedon.
Kommentera