Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2053959

Sv: A propósito de nada
majk: Roade mig med att göra ett realistiskt lag för er till kommande säsong. Bertilsson kommer ni signa med om han vill. Svårt för er att tacka nej fast det egentligen inte är den spelartypen ni behöver. Sen tycker jag Lukas Vejdemo som jag inte tror får förlängt i nordamerika skulle vara en bra värvning. Kan spela både center och ytter. Så ni breddar er centersida där. Han lär få en helt ok lön men inte vara superdyr. Bra på rören. En spelare jag gillade i DIF men som det ser ut nu inte får plats hos oss. Sen tycker jag ni ska göra ett försök på Nick Olesen i Södertälje. Var riktigt dominant en del matcher jag såg Sportklubben. Kostar väl en del men relativt billig. Borde kunna gå in i en andrakedja. Men det jag hört ska han bli kvar i SSK. Detta lag är både realistisk men ändå med en del uppsidor och skulle väl kunna kriga om topp-6.
I ”mitt” lag bröt jag med Solem, Asklöf och Lindelöf.

Ja det är tråkigt med corona och tid finns kan man säga. Hehe.

Ersson(Andrén)

Bertilsson-Björk
Sigalet-Berglund
Andersén-Hedberg
Ingman

Rödin-Scott-Danielsson
Molin-Vejdemo-Olesen
Persson-Ölund-Descheneau
Alcén-Pettersson-Mannberg
Westfält/Birgersson/Kvist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Kul att du bygger lag, håller med dig på några positioner iaf.

(Du bröt med Sallinen med?)

Men menar du att ungdomarna enbart är extra forwards?
Du glömmer Ljungkrantz också, personligen tror jag att det kommer att bli fler ungdomar i fjärde. Alcén blir extraspelare om han inte lyfter.

Däremot kan jag se Adam Pettersson med en eller två unga killar i fjärde, Ljungkrantz tror jag blir en av dem.

Ölund blir tredje center också, det har du prickat in. Tredje formationen överlag har du satt ihop ganska intressant. En jobbig checking line att möta. Och om Ölund och Desch kan öka ett par snäpp så kan den där linan vara bra.
Kommentera