Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2054271

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Lite svårt att förstå om kontraktsförlängningar räknas till spelare in, särskilt om Danielsson och Molin redan har förlängt. Men självklart ska fler spelare in om man lyckas bryta fler kontrakt. Det kommer finnas plats både sportsligt och ekonomiskt att ersätta Jaedon och Sallinen om de lämnar, och det är ju om sagt just till andrakedjan som de var tilltänkta i grund och botten.

MV-sidan: Tror den blir lite bättre i och med att Ersson kan höja sig.
Backsidan: Klart bättre om Bertil signar, även om Söderström är ett surt tapp.
FW-sidan: Om Molin och Danielsson förlänger är den väl ganska oförändrad i dagsläget, där hänger som sagt mycket på att Sallinen och Jaedon lämnar och ersätts av bättre spelare. Om de gör det och Brynäs får till 2 bra kedjor, är fw-sidan klart bättre. Tror även Kvist, Birgersson och Ljungkrantz kommer konkurrera bättre än vad de unga kedjespelarna gjorde ifjol.

Så jag tror nog att Brynäs kommer bli bättre... men som sagt, framåt hänger mycket på Sundlövs fingertoppskänsla och kanske lite tur om man hittar nån som kan ta över Jaedons kontrakt. Det är ju långt kvar tills säsongen börjar, men vore skönt om Sallinen bryter redan nu så att man kan ersätta honom med en bra ytterforward som går in i andrakedjan.

Emil Molin som center vore väldigt intressant, om man kan komplettera honom med en målgörare och en spelskicklig snabb forward så har man en vass kedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Angående om kontraktsförlängningarna räknas som spelare in, hur svårt var det för Sasse att bara fråga Sundlöv som följdfråga får att reda ut det? Han vet att Danielsson och Molin i praktiken är klara, är väl bara att fråga om dessa innefattas bland de 2-3 forwards som ska in..
Kommentera