Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2054588

Sv: A propósito de nada
lapad: Det ska till en ruggig ersättare för Sallinen om laget ska lyfta, men ny tränare gör kanske underverk.
Känns som om siktet ligger på att klara nytt kontrakt som max.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Ja magkänslan är inte bra hos mig heller just nu. Möjligen att PA kan köra Bulanhockey med mannskapet och lyckas bättre på det viset. Har ju värvats stabila grovjobbare för den typ av hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Samtidigt måste man som arbetsgivare alltid vakta sin tunga när det gäller sina anställda. Om det var så viktigt att ha ett framtidssnack med Jaedon borde man rimligtvis ha haft det innan bilresan till Arlanda. Och om Brynäs försöker bli av med Jaedon skadar det ju inte att ge honom positiv publicitet heller.

Däremot fick vi äntligen bekräftat att Sundlöv betraktar Adam Pettersson som center i första hand. Om Sundlöv och Peter Andersson delar åsikter kring spelarna bör centeruppsättningen rimligtvis vara spikad i form av Scott-Molin-Ölund-Pettersson-Birgersson-Westfält. Sen tror jag det är väldigt rimligt att anta att Westfält, Solem och Asklöf lånas ut om de blir kvar.

Synd att journalisten hittills inte har frågat Sundlöv om Kvist och Ljungkrantz. Man vill ju veta hur planerna ser ut för dem.
Kommentera