Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2060601

Sv: A propósito de nada
Peja: "Tror du har missat att greppa helheten. Det handlar inte nödvändigtvis om missade intäkter JUST NU utan att göra största möjliga besparingar och få största möjliga stöd ASAP för att kunna överleva på sikt när föreningen tror att man kommer tappa minst 25% i omsättning under nästa säsong."

Jag har inte missat någonting överhuvudtaget (vad jag vet) men jag tycker att det verkar märkligt att ge statligt stöd för eventuellt framtida tappade intäkter om det nu var så att det inte var intäktsbortfall redan i mars/april.Nu är det vad jag förstått inte klart om stödet kommer att sökas för perioden mars/april heller.
Vi är liksom på samma spår men det var mest att se vilka inkomstbortfall i mars/april som var coronarelaterade som jag var intresserad av.

När vi nu snackar inkomstbortfall så lär väl en del evenemang ha varit planerade, jag ser ingenting på hemsidan men kanske de är inställda och borttagna redan? Eller var ingenting planerat i vår/sommar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Problemet är väl att 'normala' företag har intäkter året runt, det har inte elitklubbar på samma sätt. De måste jobba proaktivt och tänka på nån typ av snittintäkter under hela året och därför tycker inte jag att man kan tänka på missat slutspel och så vidare. Sen bör ju lag som Frölunda förlora mer på detta då de har mer publik och vad jag tycker det verkar som betydligt högre biljettpriser = större bortfall mot budget eller tänker jag fel?
Kommentera