Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2060568

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tror du har missat att greppa helheten. Det handlar inte nödvändigtvis om missade intäkter JUST NU utan att göra största möjliga besparingar och få största möjliga stöd ASAP för att kunna överleva på sikt när föreningen tror att man kommer tappa minst 25% i omsättning under nästa säsong.

Det vore liksom jäkligt korkat att inte börja spara och ansöka om stöd redan nu om beräkningen är att man kommer tappa minst 40 miljoner i omsättning den kommande säsongen. Varför i allsin dar skulle man vänta med att vidta åtgärder om man har befogade anledningar att tro på ett ekonomiskt mardrömsscenario de kommande 12 månaderna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Tror du har missat att greppa helheten. Det handlar inte nödvändigtvis om missade intäkter JUST NU utan att göra största möjliga besparingar och få största möjliga stöd ASAP för att kunna överleva på sikt när föreningen tror att man kommer tappa minst 25% i omsättning under nästa säsong."

Jag har inte missat någonting överhuvudtaget (vad jag vet) men jag tycker att det verkar märkligt att ge statligt stöd för eventuellt framtida tappade intäkter om det nu var så att det inte var intäktsbortfall redan i mars/april.Nu är det vad jag förstått inte klart om stödet kommer att sökas för perioden mars/april heller.
Vi är liksom på samma spår men det var mest att se vilka inkomstbortfall i mars/april som var coronarelaterade som jag var intresserad av.

När vi nu snackar inkomstbortfall så lär väl en del evenemang ha varit planerade, jag ser ingenting på hemsidan men kanske de är inställda och borttagna redan? Eller var ingenting planerat i vår/sommar?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: En tanke jag fått på sistone:
Lag som har stora ekonomiska problem har sagt upp alla spelarkontrakt. Spelarna har rätt att lämna, men i många fall omförhandlas kontrakten. Vore inte det ett smart sätt att kringgå problematiken med alla dåligt skrivna kontrakt vi sitter på? Visserligen finns risken att vi blir av med spelare vi gärna vill behålla, men jag är ändå övertygad om att vinsten att bli av med 7-8 skitkontrakt är större.

Förstår att det är en jättestor sak att göra. Uppstår säkert massor med annan problematik, t.ex. att Brynäs rykte försämras i hockeyvärlden i stort. Vem vågar skriva kontrakt med Brynäs efter att man gjort något sånt? Osv. Men en kittlande tanke i alla fall. Skulle man gått den vägen hade man nog behövt göra det för en månad sedan, nu är det för sent gissar jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kellman har nekat Brynäs. Öppen att läsa ett tag till.
Kommentera