Brynäs IF

713433 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2061423

Sv: A propósito de nada
Peja: Om jag hade haft dessa miljoner så hade jag känt att jag ville haft en viss insyn så att dessa verkligen gick till att förstärka spelartruppen.
Litar inte på Campese speciellt inte efter att Brynäs gör ett minusresultat denna säsong trots ett högre publiksnitt än beräknat. Där borde de rimligtvis inräknat alla rabatter på biljetter som hjälpt till att höja publiksnittet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita:
Håller med dig. Ffa då ett mål han satt var att öka det egna kapitalet.
Campese framstår för mig som en flosklernas man han med, en ny Bengtzen, och tyvärr tror jag C-19 ger honom möjligheter att rädda sitt anseende med ”ursäkter”. Men år 1 var katastrof och hans intervju bekräftade mellan raderna varför.
Sedan är det klart att publiken är den där 6de utespelaren och ju starkare den är ju bättre för laget på isen.
Men har intäkterna från publiken blivit mindre per person i genomsnitt, så är frågan om det är något för Campese att slå sig för bröstet för.
Brorsan fick tex Sandviks-biljetter så jag fick gå med gratis.
Delar man ut alla biljetter gratis kan man nog fylla hyllan var match.
Personligen ser jag ju hellre en starkare spets på isen och lite sämre på läktaren än som det blev i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Absolut, i så fall hade man ju krävt att få se konkreta resultat i form av nyförvärv för de pengarna och inte sånt som "förbättrar organisationen". Tror inte det hade varit några problem att få insyn om man skjuter till så stora pengar. Sen är ju frågan om man hade behövt skjuta på mindre pengar för varje år som går, om de sportsliga resultaten kommer konsekvent borde klubben kunna bygga upp ett stort eget kapital så småningom.

Det som jag tror hade varit intressant är att ha en person som har järnkoll på ligorna under NHL, även i NCAA och den typen av ligor finns det många duktiga spelare, de bjuds ofta ut till svenska klubbar för ganska små pengar men ingen här har ju scoutat de spelarna grundligt. Den svenska klubben som skaffar sig den typen av kunskap skulle få en ganska stor konkurrensfördel, tror jag.
Kommentera