Brynäs IF

713129 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2062175

Sv: A propósito de nada
Snackade precis med min underbara vän som numera är Gävlebo igen och han är övertygad om att Peter Andersson är guds svar till Brynäs och jag hävdade precis tvärtom!!! Han tror på SM-guld men jag är realist och tror det blir svårt!! Men å andra sidan så är jag även Frölundait och vill så klart att han har fel!! Här inne råder ju dock inte hans optimistism utan en extrem pessimism!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mike.F: Det är inte ofta jag håller med ellis men den här gången får jag nog göra det. De tre senaste säsongerna har vi kommit på plats 10, 11 och 12, samtidigt som vi denna Silly inte har gjort några värvningar som är direkt skräckinjagande (även om jag inte tycker de är dåliga på något sätt). Förhoppningsvis kan nya tränarstaben göra tillräcklig skillnad så att vi klättrar några placeringar i tabellen men att hoppas på guld redan nu känns rätt naivt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mike.F:
Rätt tränare kan såklart göra stor skillnad, men han kan inte trolla fram ett guld med vilket spelarmaterial som helst - som din kompis verkar tro.
Med det lag vi har på papperet just nu skulle vi aldrig kunna nå sm-guld med, oavsett tränare.
Vi (BIF:are) får hoppas på att sundlöv kan trolla och har för avsikt att göra så,
annars förstår jag inte varför han använde lediga platser på forwardsidan till Birgersson, Pettersson och även förlängningen av mannberg.
Den som (över)lever får se..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mike.F: Nja, realist!
Kommentera