Brynäs IF

712882 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2062182

Sv: A propósito de nada
Mike.F: Det är inte ofta jag håller med ellis men den här gången får jag nog göra det. De tre senaste säsongerna har vi kommit på plats 10, 11 och 12, samtidigt som vi denna Silly inte har gjort några värvningar som är direkt skräckinjagande (även om jag inte tycker de är dåliga på något sätt). Förhoppningsvis kan nya tränarstaben göra tillräcklig skillnad så att vi klättrar några placeringar i tabellen men att hoppas på guld redan nu känns rätt naivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: jag tänker att ni har alldeles rätt och som det ser ut nu är det ”tyvärr” så att klubbar som inte har de ekonomiska förutsättningarna inte heller har chansen att vinna guldet MEN Leicester vann PLB2016 så vafan det kan gå....helt ärligt har jag svårt att se Brynäs mfl att kunna konkurrera om titlarna som det är nu!

Mike.F
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Ja, för en gångs skull känns det nästan skönt att slippa tjafsa med ellis och munkas mfl. om Brynäs usla chanser framöver. Nästa säsong kan vi alla enas i ett 100% negativt och gnällande forum. Tänk om vi får med oss Huge till och med. 😂
Kommentera