Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2062234

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: jag tänker att ni har alldeles rätt och som det ser ut nu är det ”tyvärr” så att klubbar som inte har de ekonomiska förutsättningarna inte heller har chansen att vinna guldet MEN Leicester vann PLB2016 så vafan det kan gå....helt ärligt har jag svårt att se Brynäs mfl att kunna konkurrera om titlarna som det är nu!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mike.F: Det finns ingen anledning för oss Brynäsfans att prata om SM-guld. Först och främst ska vi till slutspel och det har varit utmaning nog de senaste åren. Väl framme i slutspel kan vi börja drömma igen.

2 stora övergångar i SHL igår: Lassie lämnar Luleå och Rosén återvänder till Växjö. Intressant att se om Rosén kan få igång Gynge också, då är det nästan som två nyförvärv i ett. Samtidigt lite varningsflagg på att göra en till åldrande spelare till en av de bäst betalda i laget, som säkerligen lär vara fallet med både Rosén och Gynge.

Skulle vara kul om Gynge kom igång igen, minns honom från Bajen J20 när de var urfattiga och Boorken tog honom till Brynäs. Han hade inte skridskoåkningen men han hade offensiva skills redan då. Med bättre tålamod hade Brynäs haft en 20-målsskytt där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mike.F: Tror inte ni heller kommer konkurrera om några titlar nästa säsong, som det bottenlag ni blivit.
Kommentera