Brynäs IF

713709 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2062401

Sv: A propósito de nada
Man frågar sig var den utbredda uppfattningen om Peter Andersson som nån slags Messias-coach kommit ifrån. Har inget direkt emot honom, men förväntningarna på honom och hans assisterande är alldeles för uppskruvade. Finns väldigt låga förutsättningar att finslipa befintlig gråsten av nuvarande spelarled. Någon glans förmådde han ju heller aldrig skapa över Malmö de här senaste åren. Trots aningen bättre trupper där än den han nu verkar bli förfogad i Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: Jag förväntar mig att Peter Andersson blir lite som Boork var en gång i tiden i Brynäs, en kravställare som inför en tryggt stabilt spel men ingen som gör guld av gråsten.
Boork kom in och bröt kulturer och ställde krav och det vill jag se Peter göra också.
Peter för mig är mer Boork än Bulan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Ja varifrån kommer det du skriver om, alltså uppfattningen om att Peter A är någon slags Messias-coach? Vart har du läst det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Man frågar sig väl snarare: varifrån har DU fått DIN snedvridna uppfattning om att nån härinne förväntar sig att Andersson kommer att bli nån slags Messias-coach, som kommer att göra Brynäs till ett guldlag redan första säsongen som ny tränare i laget?

"förväntningarna på honom och hans assisterande är alldeles för uppskruvade."

Såvitt jag noterat härinne så verkar väl i stort sett alla bara förvänta sig att Andersson, till att börja med, kommer att göra Brynäs till ett stabilare, jämnare och jobbigare lag att möta.
Om du sen tolkar det som att det är att ha alltför högt uppskruvade förväntningar så beror det nog sannolikt på en kombination av din dåliga läsförståelse och ditt patenterade svartmålande av i stort sett det mesta som rör Brynäs.

Fråga: vilka förväntningar har du själv på vår nya tränare och vad du tror att dom kan åstadkomma under sitt första år i klubben?
Förväntar du dig ett guld på direkten eller håller du med om de förväntningar som de flesta härinne verkar ha?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Skulle nog snarare säga att deras trupp varit sämre på papperet än det vi har haft.
Kommentera