Brynäs IF

710626 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2062408

Sv: A propósito de nada
ellis: Man frågar sig väl snarare: varifrån har DU fått DIN snedvridna uppfattning om att nån härinne förväntar sig att Andersson kommer att bli nån slags Messias-coach, som kommer att göra Brynäs till ett guldlag redan första säsongen som ny tränare i laget?

"förväntningarna på honom och hans assisterande är alldeles för uppskruvade."

Såvitt jag noterat härinne så verkar väl i stort sett alla bara förvänta sig att Andersson, till att börja med, kommer att göra Brynäs till ett stabilare, jämnare och jobbigare lag att möta.
Om du sen tolkar det som att det är att ha alltför högt uppskruvade förväntningar så beror det nog sannolikt på en kombination av din dåliga läsförståelse och ditt patenterade svartmålande av i stort sett det mesta som rör Brynäs.

Fråga: vilka förväntningar har du själv på vår nya tränare och vad du tror att dom kan åstadkomma under sitt första år i klubben?
Förväntar du dig ett guld på direkten eller håller du med om de förväntningar som de flesta härinne verkar ha?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag(!) håller med(!) Huge(!).
Peter Anderssons meriter står inte ut på något sätt och han är ingen Messias. Jag har väldigt låga förväntningar på både honom och laget. Klarar vi oss från Kvalspel ska vi vara glada (som vanligt alltså).
Men sen blir det å andra sidan guld vartenda år därefter...
Kommentera