Brynäs IF

705148 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2063708

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: OK. Och vem ska stå för notan för alla tusentals ombyggnationer? Ska klubbar investera i någonting som de kanske ens vill göra?

Någonstans måste det ju finnas stöd bland klubbarna för att det ska kunna bli verklighet. Äger IIHF överhuvudtaget den frågan? Det är väl upp till varje hockeyförbund?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: IIHF äger inte frågan, det är det som är problemet. Det är en annan sport i Nordamerika. Jag säger inte att vi ska ta efter NHL eller tar ställning i vilken som är bäst, bara att det borde vara samma rinkmått överallt. Tänk om tennis hade olika mått på sin plan...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Taggarna utåt igen?

”Äger IIHF överhuvudtaget den frågan?”
Det är väll ointressant utifrån:
”Jag tycker tvärtom att det bör vara en standard som gäller inom hela IIHF.” som han skrev. Han tycker det bör vara en standard hos alla.
Och jag med.

” Och vem ska stå för notan för alla tusentals ombyggnationer? Ska klubbar investera i någonting som de kanske ens vill göra?”
Tja, har klubbar råd att bygga ut och om sina arenor här i landet så är nog själva rinken minsta problemet ffa om önskemålet gäller liten rink.
Inge konstigare än när tex ett fotbollslag går upp och inte har en plan/arena att spela på, Sedan går alltid att ge dispans några år,
Inget konstigt alls.

RF tvingade på alla organisationer inbrott online tex, och det var nog tyvärr minst lika svårt att finansiera det för en 20manna klubb att skicka styrelsen på kurs, ffa om tex idrottslyftet inte utgick för ändamålet, eller liknande.
Kommentera