Brynäs IF

713888 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064512

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det är Grismöbelns jämförelse som är helt värdelös och irrelevant.
Han antar ju bara att det kommer att se likadant ut den här säsongen som ifjol, därför att spelarmaterialet den här säsongen inte är så mkt bättre än ifjol och dessutom i tron att vårt spelsätt den här säsongen kommer att se likadant ut som ifjol.
Om du tycker att en sån analys känns seriös och vettig så får du väl tycka det.

Mitt antagande är att det kommer att se mkt bättre ut iår än ifjol, därför att Andersson idag har ungefär samma uppgift framför sig som Bulan hade när han kom hit.
Bulan lyckades bra, även om det inte gick på en kafferast.
Förväntar mig heller inte att Andersson kommer att lyckas på en kafferast men iaf mkt bättre än vad MS gjorde med SITT spelsätt förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Mitt antagande är att det kommer att se mkt bättre ut iår än ifjol, därför att Andersson idag har ungefär samma uppgift framför sig som Bulan hade när han kom hit."

Men du tror ju alltid att nästa säsong ska bli bättre. Vad är skillnaden nu mot tidigare? Alla tränare som Brynäs har värvat senaste åren har ju varit rätt val enligt dig.

"Förväntar mig heller inte att Andersson kommer att lyckas på en kafferast men iaf mkt bättre än vad MS gjorde med SITT spelsätt förra säsongen"

Absolut, Andersson är definitivt en bättre tränare än MS. Vi var väldigt många som ifrågasatte MS som tränare förra säsongen. Jag minns inte att du var en av dom? Var det inte så att du var en av dom som rent av hyllade MS?
Kommentera