Brynäs IF

712134 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064516

Sv: A propósito de nada
Huge: "Mitt antagande är att det kommer att se mkt bättre ut iår än ifjol, därför att Andersson idag har ungefär samma uppgift framför sig som Bulan hade när han kom hit."

Men du tror ju alltid att nästa säsong ska bli bättre. Vad är skillnaden nu mot tidigare? Alla tränare som Brynäs har värvat senaste åren har ju varit rätt val enligt dig.

"Förväntar mig heller inte att Andersson kommer att lyckas på en kafferast men iaf mkt bättre än vad MS gjorde med SITT spelsätt förra säsongen"

Absolut, Andersson är definitivt en bättre tränare än MS. Vi var väldigt många som ifrågasatte MS som tränare förra säsongen. Jag minns inte att du var en av dom? Var det inte så att du var en av dom som rent av hyllade MS?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Absolut, Andersson är definitivt en bättre tränare än MS."

Så du tror också, liksom jag, att Andersson nu borde ha ungefär samma goda möjligheter att få ordning på spelet som Bulan hade, eftersom Andersson idag går in i sin säsong med ungefär samma förutsättningar och ambitioner som Bulan hade när han kom hit?
Eller tror du, liksom Grismöbeln, att spelet och resultaten nu under Andersson inte kommer att se annorlunda ut än ifjol?f

Det är väl det vi diskuterar och inte vad jag trott eller tyckt om tidigare tränare?

"Men du tror ju alltid att nästa säsong ska bli bättre. Vad är skillnaden nu mot tidigare?"

Och du tror ju alltid att nästa säsong ska bli sämre. Vad är skillnaden mot tidigare?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kappvändarnas okrönte kung. Snart i en Marvelfilm nära dig.
Kommentera