Brynäs IF

705109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064599

Sv: A propósito de nada
Huge: Är vi på väg mot en ny huge-klassiker:

Diskussionen handlar om att Grismöbel anser att årets trupp, I DAGSLÄGET, ser ungefär ut som förra årets och anser det rimligt att anta att nästa års placering kommer bli ungefärdensamma. Jag håller med om att det låter rimligt.

Huge sågar det antagandet och anser det mer rimligt att jämföra Bulans första säsong med Anderssons första säsong, då förutsättningarna var samma, enligt Huge.
Jag påpekar att det är orimligt eftersom Bulan kom efter halva säsongen och Andersson kommer inför en säsong.

Det får Huge till:
"Det viktigaste är att Andersson kommer att få ordning på vårt grundspel och därmed släppa in färre mål. En uppgift som jag iaf tror
Nåt som Grismöbeln och mylingen tydligen inte tror på"

Jag har flera ggr tidigare skrivit att jag tror att Andersson är rätt tränare för Brynäs och har aldrig skrivit att det är fel val.

Men Huge kastar sig in i en diskussion där Grismöbels antagande är kring 12:e plats och hans eget är kring 10:e plats. Alltså i stort sett ingen skillnad.

Gavs sig Huge kanske in i diskussionen bara för att trycka ned andra skribenters åsikter?

Det intressanta blir när Huge broderar ut i andra åsikter.

Tydligen kommer Andersson att göra ett mycket bättre jobb än Sunken gjort i Brynäs.

Det skrevs väl cirka 3000 inlägg om att Sunken var fel tränare för Brynäs när han fick förlängt och det skrevs väl 5000 försvarsinlägg av Huge för valet av Sunken som tränare.

Då var alla oinsatt läktarcoacher som inte hade någon koll, men nu är det tydligen klarlagt att Sunken inte var något att ha.

Kappvändaren, snart på en bio nära dig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Hehe lutar mig tillbaka i soffan å ser å ler åt komiken i att Huge Almighty hängt upp sig i min personliga åsikt å tro om DAGENS trupp . Jag personligen ser ingen förändring i DAGENS trupp som ger mig hopp. Enda anl skulle vara att PA kan strama till det till det bättre . Men Guld av gråsten kan PA inte åstadkomma. Det kan bli bättre med spets som gör skillnad . Den som lever får se .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Men Huge kastar sig in i en diskussion där Grismöbels antagande är kring 12:e plats och hans eget är kring 10:e plats. Alltså i stort sett ingen skillnad."

Grismöbeln antog att det inte kommer att se så mkt bättre ut den här säsongen än föregående, beroende på att vår trupp I DAGSLÄGET inte ser så mkt bättre ut än ifjol. Det tycker du låter rimligt.
Nu säger du helt plötsligt att Andersson är rätt tränare. Då borde du väl isf även tro att det kommer att se mkt bättre ut den här säsongen, speciellt med tanke på att truppen kommer att förstärkas ytterligare och därmed bli bättre än vad den var ifjol.
Du verkar ha svårt för att bestämma dig för hur du ska ha det?
Är väl kappvändaren i dig som spökar, som det verkar...
Kommentera