Brynäs IF

709912 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065522

Sv: A propósito de nada
ellis: Ditt resonemang är ganska intressant ur psykologisk aspekt. När Brynäs damlag värvar spelare är det alltså inte värt att prata om deras lag eller själva spelaren, utan istället riktas fokus mot Sundlöv som eventuellt kan ställas i dålig dager på grund av damlagets värvning.

Om Sundlöv gör en bra värvning härnäst, ger det då grund att kritisera Erika Grahm?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
När Ellis skrev
”Funderar ändå om Sundlöv i samma situation som Grahm visat samma aktivitet? Om nu herrtruppen anses så gott som klar undrar man oroligt vart dessa smärre förändringar i den egentligen ska leda. Vi ska alltså gå in i en ny säsong med till stora delar spelare som den senaste mäktade mer en 12:e-plats i serien.”

så svarar du:

” När Brynäs damlag värvar spelare är det alltså inte värt att prata om deras lag eller själva spelaren, utan istället riktas fokus mot Sundlöv...

...Om Sundlöv gör en bra värvning härnäst, ger det då grund att kritisera Erika Grahm?”

Han pratar ju inte om damlaget eller ens Erika utan sundlöv.
Skulle sundlöv agera lika som grahm i grahms situation. Han förtydligar sin fundering med ett värvningsperspektiv.
Varför i helvete skulle han då ens fundera på att kritisera grahm pga att sundlöv värvar?
Du är ofta ute och hittar på vinklingar som ingen sagt när du inte kan ta diskussionen.
Du börjar bli en ny Huge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På måndag öppnar årskortsförsäljningen för allmänheten medan årets årskortsinnehavare kan förnya redan nu. I samband med köp väljer man alternativet om man vill ha tillbaka pengar för eventuella matcher utan publik eller om man skänker de pengarna till Brynäs. Om man vill kunna ge Brynäs förutsättningar att värva ytterligare spets och har möjlighet att lägga pengarna så bör man snarast gå in och förnya eller köpa nytt årskort (o gärna välja att Brynäs får hela summan oavsett). Det är i alla fall den klaraste chansen jag känner att jag har att påverka lagbygget i positiv riktning.
Kommentera