Brynäs IF

713579 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2067743

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, det är ett otäckt fenomen. Tyvärr är det lika illa när Brynäsare på facebook, twitter och här sprider falsk information att damlagets uppsving är anledningen till herrlagets kräftgång. Eller det som ständigt upprepats om att i corona tider finns pengar att värva till damerna, men inte till herrarna. Jag kan inte påverka vad folk utanför "hockeybubblan" tänker, däremot tänker jag uppmana alla Brynäsare att stötta HELA föreningen som man säger sig supporta, och inte bara herrlaget. Dessutom tänker jag fortsätta rätta de som sprider falsk information. Det är kontraproduktivt att använda damlaget som spottkopp för att man inte är nöjd med herrarnas sportsliga status. En av anledningarna till att många herrsupportrar skrikit sig hesa över damlaget nu är ju att dessa herrar inte känner till hur många spelare damlaget tappat och vilka ersättarna är etc, de bara ser nyförvärv och tänker att Brynäs värvat 7 st Anton Rödin utan att ha en aning om fakta.

Reiderborn har rätt till viss del, sedan är hon allt för rabiat, extrem och låst i sin ställning. Reiderborn skriker högst för att göra sig ett eget varumärke på twitter, tv, tidningar och poddar osv. Hon har blivit kändis pga sina åsikter, och upprepar samma mantra hela tiden. Jag har försökt diskutera med henne några gånger och hon har varit helt oförmögen att ta till sig något någon annan säger, även om jag tom håller med henne i stora drag. Jag har inte heller sett några tecken på att Reiderborn genuint bryr sig om damhockeyn, utan istället ser till sitt eget mediala varumärke - vilket ger henne betydligt större chans till klirr i kassan än hennes karriär i SDHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lesky: slänger lite ved på brasan ..jag kritiserar damhockey . Tycker det är en fruktansvärt tråkig produkt . Så det ska mycke till om jag som Brynäsare i hjärtat skulle ödsla tid på så ointressant produkt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs hugger på Patrik Berglund!

(öppen till 14:02)
Kommentera