Brynäs IF

715709 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2067751

Sv: A propósito de nada
Lesky: slänger lite ved på brasan ..jag kritiserar damhockey . Tycker det är en fruktansvärt tråkig produkt . Så det ska mycke till om jag som Brynäsare i hjärtat skulle ödsla tid på så ointressant produkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Jag är inte särskilt engagerad i damhockey öht, men de fåtal matcher jag såg med Brynäs förra säsongen var minst om inte mer sevärda än någon av herrlagets samtliga tråkmatcher. Mängden individuell skicklighet i damlaget är något herrlaget bara kan drömma om. Tror jag såg fler snygga mål under en och samma match än vad herrlaget åstadkom under hela säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Det är din fulla rätt att kritisera damhockey om du så önskar. Dock bör du när du framför kritik se till att den är faktamässigt korrekt och inte fara med osanning! Se ditt citat nedan som är felaktigt - varför har jag redan redogjort för i ett stort antal inlägg de senaste timmar. Tusen tack!

"Så damlaget kostar men drar inte in några pengar . Därför tycker många att fokus måste riktas mot herrlaget . Vilket det INTE gör nu . Det är där pengar kan komma in i föreningen . Gör om å gör rätt."
Kommentera