Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2067847

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Ja den retoriken hade varit obegriplig och det var ju heller inte vad jag skrev. Jämför lönekostnader och kombinera det med antalet anställda, gäller båda klubbarna, var vad jag skrev. Då kommer man in på något som är mer intressant än bara kolla löneutgifter. Vi som läser Brynäs årsredovisningar vet att föreningen har väldigt många civilanställda och bland annat ett stort socialt projekt som inte har någonting med sporten att göra.

Men frågan kvarstår: hur går det ihop att enligt din mening har Örebro en av ligans lägsta spelarbudgetar men bland störst sponsorintäkter i ligan? Det går bara ihop om Örebro har ligans minsta matchintäkter? Varför skulle ni ha det, när era publiksiffror inte är anmärkningsvärt låga? Nä, ditt resonemang faller på sin egen orimlighet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja du kan ju som sagt ta kontakt med ekonomiansvarig hos Örebro Hockey. Kontaktuppgifter finns nog på hemsidan. Jag baserar min fakta på offentliga siffror och av det som framgår har Örebro höga sponsorintäkter och låga lönekostnader.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Örebro var bra i bandy o fotboll för många år sen. Orvar Bergmark minns man med respekt
Kommentera