Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2068022

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Du har nog missuppfattat läget i Nordkorea. Alla är fria att tycka vad de vill här inne men alla behöver också vara beredda på mothugg, så är det inte riktigt i Nordkorea. Sen går det mot ett Brynäsforums natur att 50 inlägg på raken handlar om ett annat lag, särskilt då detta lag också har en sida på hockeysnack, men det har vi tillåtit eftersom det ändå är ganska dött nu.

Vilken attityd andra lags supportar bemöts med beror mestadels på vilken attityd de kommer hit med. Om man bara besöker ett Brynäsforum för att håna Brynäs så är man fel ute.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det har väl drivits på en aning vilket gjort att det blivit många inlägg på raken. Där har man väl ett ansvar även som forumdeltagare hos det lag forumet ändå baseras på, om man nu inte vill att det ska talas för mycket om ett annat lag.

Det jag däremot kan känna är ju att mothuggen har varit rena hån. Då kan du ju kanske förvänta dig att det kan komma vissa hån tillbaka. Varpå jag förstår Nordkorea-paralellen till viss del.

Jag håller dock helt med dig om att man ska passa sig för att håna generellt.
Jag har inte haft för aviskt att håna Brynäs IF när jag varit inne i det här forumet. Men jag tänker då fan inte stå med mössan i hand heller. Jag gillar inte det jag ser av Brynäs och hur Brynäs har skötts de senaste åren. Jag tycker man har varit för hjärtlig mot gamla profiler och gett dem för mycket inflytande i klubben, vilket resulterat i att nya infallsvinklar och värdefull kompetens har uteblivit.
Kommentera